Ga naar hoofdinhoud

Nieuw kantoor Fritom in Bolsward

Op industrieterrein De Marne in Bolsward wordt op 15 september a.s. de eerste paal geslagen van een nieuw kantoorgebouw met garage en wasstraat voor Fritom Holding, Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom.

Reinder Beuving, directeur bedrijfsvoering van Fritom holding over deze nieuwbouw: “Het huidige pand van Fritom Holding is verkocht aan haar buurman Hochwald Foods. Daarom keek Fritom uit naar nieuwe kantoorruimte. Melkweg|Fritom en Bidon|Fritom zijn gevestigd in het naast Fritom gelegen kantorengebouw aan De Wymerts en waren ook al enige tijd op zoek naar een andere locatie. Het besluit om voor de drie Fritombedrijven zelf nieuwbouw te gaan plegen was dan ook snel gemaakt.”

Het complex aan de Marne wordt zo toekomstbestendig mogelijk, energie- en milieuneutraal gebouwd, met zoveel mogelijk gebruikmaking van duurzame materialen. Dit past in het MVO-beleid van de Fritom Group. De heer Beuving: “Op het dak komen bijvoorbeeld zoveel mogelijk zonnepanelen, we gebruiken straks geen gas meer. Het regenwater wordt opgevangen en hergebruikt.”

Het ontwerp voor het nieuwe bedrijfskantoor is van de hand van Bouw- en Tekenburo Wietse B. Ligthart uit Wommels. Het kantorencomplex biedt straks circa vijftig medewerkers een werkplek. Verwachting is dat de bouw eind maart volgend jaar zal zijn afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer