Nieuw materieel Melis voor Kruidvat-transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw materieel Melis voor Kruidvat-transport

Melis Logistics heeft haar wagenpark dat rijdt voor Kruidvat (A.S. Watson) verder uitgebreid. Negen nieuwe Volvo’s FH/FM plus nieuwe trailers en pompwagens worden ingezet. Hiermee komt het totaal voor de drogisterijketen op maar liefst 15 vrachtwagens.

Naast de vier nieuwe Volvo FH en vijf Volvo FM vrachtwagens heeft Melis Logistics nóg meer nieuw materiaal aangeschaft. Een trekker is immers niet compleet is zonder oplegger. Daarom werden er onlangs negen nieuwe Krone trailers afgeleverd aan de Dijkgraaf in Duiven.  Om het logistieke proces nog verder te optimaliseren en het laden en lossen zo soepel mogelijk te laten verlopen, is er eveneens geïnvesteerd in een negental pompwagens/elektrische pallettrucks van MotracLinde. “Zo beschikken onze chauffeurs over nieuw, kwalitatief hoogstaand materiaal waarmee zij hun werk zo comfortabel mogelijk kunnen uitvoeren. Hier plukt uit eindelijk iedereen de vruchten van”, aldus de logistiek dienstverlener op haar website.

Nieuwe vrachtwagens is mooi natuurlijk, maar die moeten wel bestuurd worden. Daarom is Melis nog altijd op zoek naar nieuwe chauffeurs. “De functie wordt uitgevoerd in zowel een parttime als fulltime dienstverband waardoor de baan goed  gecombineerd kan worden met privé-/gezinssituaties. Dus of je nu op wekelijkse basis 30, 40, 50 of 60 uur wilt werken: wij zorgen er graag voor dat het materiaal blinkend voor je klaarstaat en je direct aan de slag kunt!”, aldus het bedrijf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer