Ga naar hoofdinhoud

Nieuw Truck Easy tankstation in Venlo

DCB Energy maakt bekend dat het nieuwe Truck Easy station op bedrijventterrein Trade Poort Noord aan de Erik de Rodeweg 3 Sevenum/Venlo op maandag 17 juli a.s. opent.

DCB Energy, onderverdeeld in Truck Easy, Tank Easy, DCB Tank en Wash Easy, zet zich al tijden in voor het duurzamer maken van de mobiliteit- en transportsector en steunt diverse initiatieven gericht op duurzame mobiliteit. Ook het nieuwe tankstation is vanuit een duurzame gedachte ontwikkeld en heeft een vernieuwend en onderscheidend ontwerp gekregen.

Het tankstation in Venlo is de nieuwste aanwinst binnen het inmiddels meer dan 250 tanklocaties (in de gehele Benelux en Duitsland) tellende netwerk van DCB Energy. Het station is ideaal gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Trade Port Noord met een directe ontsluiting A73/A67/A74 op de Greenportlane (N295). Het gebied rondom Venlo heeft zich ontwikkeld als een internationale hub, met een hoge concentratie van internationale handelsbedrijven groente- en fruitsector (Fresh Park) en sterke logistieke bedrijven in de sectoren fashion, e-commerce, elektronica, medische technologische producten en diensten, en ICT.

Het tankstation is ontwikkeld met de filosofie ‘snel, makkelijk en voordelig tanken’ in gedachten. Om die reden is het station onbemand, waardoor de prijzen altijd scherp zijn. Het Truck Easy-gedeelte van het nieuwe station is voorzien van zes dubbelzijdige en ruime opstelplaatsen voor elke truck en LZV met Diesel NRG, Adblue, in december a.s. is LNG, CNG en elektra verkrijgbaar. Op termijn komt er ook waterstof, de voorbereidingen hiervoor zijn reeds gemaakt.

De huidige locatie van het tankstation in Venlo, aan de Groot Egtenrayseweg, sluit 16 juli a.s. Vanaf 17 juli kan er getankt worden op Trade Port Noord aan de Erik de Rodeweg 3. Het salesteam is donderdag 20 en vrijdag 21 juli aanwezig. Twee dagen lang staat op locatie het team klaar dat zorgt voor uitleg en hulp bij tanken, ontvangt iedere bezoeker bij een tankbeurt een attentie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer