Nieuw voertuigvolgsysteem bij GPS-Buddy • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuw voertuigvolgsysteem bij GPS-Buddy

GPS-Buddy introduceert tijdens Transport Compleet in Hardenberg haar nieuwe voertuigvolgsysteem. Dit low-end systeem op basis van een OBD II-connector is snel en eenvoudig te installeren in elk voertuig.

Het systeem is met haar afmetingen van 6,7 cm bij 5 cm bovendien zeer handzaam. De combinatie van het kleine formaat met het installatiegemak zorgt ervoor dat dit systeem zeer geschikt is voor bedrijven met een snel veranderend wagenpark. Ook voor situaties waarbij incidenteel de rit van een voertuig moet worden gevolgd, zoals bij proefritten, biedt het OBD-systeem een uitkomst.

Desmond van Kooten, sales director bij GPS-Buddy vertelt: “De mobiliteitsmarkt verandert. Met een groot tekort aan goede chauffeurs en de druk op het huidige wegennet wordt de transportsector steeds inventiever. Om het ‘leeg’ rijden zoveel mogelijk te vermijden of een capaciteitstekort op te vangen kan het zijn dat een rit of vracht wordt uitbesteed aan een derde partij. Met een OBD II-connector kan deze rit of vracht dan toch snel gevolgd worden. Daarnaast kan het systeem ook eenvoudig worden ingezet indien gebruik wordt gemaakt van een leenauto of van vervangend vervoer.”

De realtime ritinformatie is zichtbaar via de GPS-Buddy web-portal, de Studio-omgeving en de GPS-Buddy apps. Het OBD-systeem is te zien tijdens Transport Compleet in Hardenberg op stand 203.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer