Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe algemeen directeur bij Combinex

Combinex, een belangrijke expediteur op het gebied van wegtransport, heeft een nieuwe algemeen directeur. Remko Noorlander (42) is per 1 september benoemd tot nieuwe leider. Hij was tot op heden werkzaam als logistiek manager bij Cefetra.

Combinex ontzorgt duizenden verladers bij het regelen van hun (internationale) transporten. Het bedrijf heeft betrouwbaarheid en een sociale identiteit hoog in het vaandel staan. Daar staat Combinex in Europa om bekend. Bij het bedrijf werken ruim 90 medewerkers.

De eigenaar van Combinex, Arie Troost, is erg verheugd over de komst van Remko Noorlander (rechts op de foto): “Combinex groeit buitengewoon snel. Daarnaast zien we nog erg veel kansen in de markt. Ik vind het prettig om de dagelijkse leiding van Combinex over te dragen aan Remko en mezelf meer te kunnen focussen op strategische groeikansen voor de onderneming. We heten Remko dan ook van harte welkom, ik verheug me op onze samenwerking.”

Remko Noorlander: “De kernwaarden van Combinex spraken mij vanaf het begin enorm aan. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en zie ernaar uit om mijn bijdrage aan het bedrijf te kunnen leveren. De manier van werken is succesvol gebleken. De volumes in de markt groeien. De organisatie heeft veel ambitie, we gaan er vol vertrouwen alles aan doen om het groeiproces van Combinex in goede banen te blijven leiden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer