Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe CEO voor Bertschi

Hans-Jörg Bertschi, sinds mensenheugenis CEO en grootaandeelhouder van de Zwitserse logistiek dienstverlener Bertschi AG, treedt deze zomer terug. Hij wordt opgevolgd door Jan Arnet, nu nog de financiële baas bij Bertschi.

Het terugtreden van Bertschi komt als een verrassing. Hans-Jörg Bertschi is nu 60 jaar oud en in interviews vertelde hij altijd dat hij 65 jaar een mooie tijd vond om af te zwaaien. Zijn vertrek bij een van Europa’s grootste transportbedrijven komt dus aanmerkelijk eerder. “Mijn beslissing om de dagelijkse leiding van het bedrijf neer te leggen is het resultaat van uitvoerig overleg met de Raad van Bestuur en mijn gezin”, aldus Bertschi. “We geloven allemaal dat dit de juiste stap is voor het bedrijf en haar klanten.”

Hans-Jörg Betschi werkte 30 jaar lang in het door zijn vader in 1956 opgerichte transportbedrijf. 24 jaar lang was hij CEO. Betschi gaat niet achter de geraniums zitten. Hij blijft aan als voorzitter van de Raad van Bestuur en gaat zich richten op het ontwikkelen van nieuwe marktactiviteiten voor Bertschi Group, gevoed door digitalisering en groeiende markten in de chemische logistiek, de hoofdactiviteit van Bertschi Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer