fbpx Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF XF voor Mellink Transport

Mellink Transport uit Eibergen heeft deze week een nieuwe DAF XF in gebruik genomen. Wim en Ester Mellink namen de vrachtwagen in ontvangst van Bakker Bedrijfswagens in Winterswijk.

Wim Mellink is een echte DAF-rijder. Hij rijdt al bijna 25 jaar voor zichzelf en altijd met DAF. “En ook nu moest het een DAF worden, maar dan wel bij mijn garage, Bakker Bedrijfswagens. Goeie service staat hier hoog in het vaandel. Als er wat aan de hand is word ik altijd snel weer op weg geholpen. Er is een informele sfeer en no-nonsense mentaliteit. Daar sluit ik mij graag bij aan”, aldus Wim Mellink.

De nieuwe DAF FT XF.480 Super Space Cab is rijk uitgerust, want comfort speelt een belangrijke rolvoor Mellink. De DAF heeft een luchtgeveerde cabine, luchtgeveerde vooras en luxe chauffeurs- en bijrijdersstoelen. Ook aan veiligheid is aandacht besteed. Een 270 graden camerasysteem is gekozen om de dodehoek te verkleinen. Ook LED-verlichting rondom draagt bij aan beter zicht. Mellink Transport rijdt al geruime tijd met een bulkoplegger rond. Gewicht speelt dan ook een belangrijke rol. De DAF is dan ook voorzien van Alcoa Dura Bright velgen. Voor elke kilogram die bespaard kan worden, kan meer worden geladen en is er dus ook meer te verdienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer