fbpx Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe DAF’s voor Addink Zutphen

Addink Distributie uit Zutphen heeft afgelopen week twee nieuwe DAF’s in gebruik genomen. Een knalrode CF en een knalrode XF.

Addink heeft bij beide trucks gekozen voor de vernieuwde MX11 motoren. Addink denkt met de trekkers te scoren door een laag eigen gewicht, hoge prestaties en een goede uptime. “Beide auto’s zullen voornamelijk gaan rijden op het binnenland. De CF met 410pk is daar uitermate geschikt voor met zijn lage instap. Met maar 2 treden verhoogt dit de ergonomie enorm. Er zijn echter ook voorkeuren en Addink luister graag naar zijn chauffeurs. Zij zijn immers de ambassadeurs voor het bedrijf. De 2e trekker moest iets meer ‘body’ hebben. Hierdoor is er gekozen voor de XF die voorzien is van 450pk. Een ruim gespecificeerde auto die gezien mag worden”, laat het bedrijf in een verklaring weten.

Addink uit Zutphen is al sinds begin 19e eeuw een begrip. In 1955 is men begonnen met de eerste vrachtwagen en sindsdien bestrijken de karakteristieke roodgele vrachtwagens de gehele Benelux. De activiteiten omvatten kooiaap transporten, richting particulieren en bouwplaatsen, maar ook andere transport en distributie, tot aan opslag en warehousing aan toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer