Nieuwe digitale partscatalogus DAF/Paccar • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe digitale partscatalogus DAF/Paccar

DAF Trucks en Paccar Parts presenteren de gloednieuwe ‘TRP eCatalogus’. Niet alleen telt deze meer dan 70.000 universele onderdelen voor álle merken trucks en trailers, ook is de online catalogus vanaf nu beschikbaar in maar liefst zeventien talen. De TRP eCatalogus is vanaf nu beschikbaar via www.trpparts.com.

Sinds de introductie van TRP in 1994 is het assortiment van Paccar Parts in sneltreinvaart gegroeid. Wat begon met zo’n 300 onderdelen, staat tegenwoordig te boek als het meest professionele en toonaangevende aanbod van universele onderdelen voor álle merken trucks en trailers.

“Met de nieuwe catalogus hebben we een enorme stap gemaakt en biedt een eersteklas dienstverlening. Zo is het aantal afbeeldingen en beschrijvingen van de onderdelen in de TRP eCatalogus sterk uitgebreid”, stelt Bram Vermolen, Paccar Parts Manager Marketing Operations. “We begrijpen dat klanten het juiste onderdeel met een paar muisklikken willen bestellen. Gebruiken ze liever de artikelbenaming, een OE-referentie of artikelnummers van de leveranciers? Ook dáármee vinden ze het juiste onderdeel in een handomdraai. De nieuwe TRP eCatalogus laat ook alternatieven en gerelateerde producten zien, zodat de kwaliteit, efficiency en uptime van voertuigen maximaal blijft.”

De nieuwe TRP eCatalogus is beschikbaar in maar liefst zeventien verschillende talen. “Zelfs Chinees en Arabisch”, aldus Vermolen. De TRP eCatalogus is geoptimaliseerd voor alle webbrowsers en zowel geschikt voor desktop als mobiele devices als een tablet of zelfs smartphone. De catalogus is te vinden op www.trpparts.com. TRP onderdelen zijn te koop bij alle ruim 1.000 DAF dealers, bij de TRP Stores en via de online webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer