Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Cornelissen Groep

Mark van der Drift is met ingang van 1 juni de algemeen directeur van de Cornelissen Groep. Hij volgt daarmee Henk Cornelissen op, derde generatie van het familieconcern. De nieuwe directeur zal zich richten op verdere professionalisering van de organisatie, groei en verankering van de speerpunten van de Cornelissen Groep, hoogwaardige en duurzame distributie en warehousing voor de Retail- en Pharma sector.

Mark van der Drift (rechts op de foto): “Betere logistiek, dat is onze drijfveer. Daarmee zijn we groot geworden. Door slimme en duurzame innovaties, een optimale dienstverlening aan onze klanten en continue aandacht voor elke schakel in de keten combineren we de kracht en warmte van het familiebedrijf met nieuwe ideeën voor de toekomst.”

Met ruim 20 jaar ervaring in Retail, transport & logistiek werkte Mark van der Drift onder meer bij bedrijven als HEMA, ICA, WE, C&A, Bijenkorf, Praxis, McDonalds, Coop Supermarkten en Albert Heijn. De laatste 7 jaar was hij werkzaam als Senior Director Transport & Inbound Logistics bij Ahold Delhaize. Henk Cornelissen blijft betrokken bij de Cornelissen Groep. Cornelissen is overtuigd dat zijn opvolger de juiste persoon op de juiste plek is en er mooie stappen gemaakt gaan worden: “Wij zijn klaar voor de toekomst. Stilstand is voor ons geen optie. We nodigen u van harte uit om samen met ons verder te gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer