Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Gefco Benelux

Fabrice Barthe is de nieuwe algemeen directeur van Gefco Benelux. Barthe volgt Frederik Nartus op. 

FBartheFabrice Barthe is al meer dan 20 jaar werkzaam bij Gefco, en vervulde diverse operationele functies binnen de Gefco Groep. Hij heeft internationale ervaring, eerder werkte hij voor Gefco in het Verenigd Koninkrijk, België en het hoofdkantoor in Frankrijk. Eén van zijn meest recente posities, voor hij de functie van Algemeen Directeur overnam, was als hoofd van Gefco’s activiteiten in Gellingen. Zijn voorganger Frederik Nartus heeft het bedrijf verlaten.

Fabrice Barthe is enthousiast over deze nieuwe uitdaging en kijkt er naar uit om in de voetsporen te treden van zijn voorgangers. “Bij Gefco Benelux hebben we uitstekende samenwerkingen en relaties opgebouwd met onze klanten. Mijn ambitie is om ons aanbod zo te ontwikkelen dat het nog beter aansluit bij de behoeftes van onze klanten. Dit zal hen helpen om hun eigen activiteiten verder te ontwikkelen. Ik streef er ook naar om ons klanten portfolio uit te breiden, met name in de industriële sector. Dit kunnen we doen door onze activiteiten in het buitenland uit te bouwen, waardoor we nieuwe klanten kunnen bereiken.”

Gefco (1)

Gefco biedt een nieuwe segmentering van zijn diensten aan, om zo beter aan te sluiten bij de behoeftes van industriële klanten. Hierdoor kan Gefco een full service aanbod verlenen. “Als Gefco hebben wij de expertise en kennis van geïntegreerde logistiek om de complexiteit van de ketens van onze klanten goed te begrijpen. Daarom kunnen wij ook de diensten verlenen die een oplossing bieden voor hun uitdagingen. Wij bieden een kostenefficiënte oplossing, waarbij we altijd de hoogste kwaliteit waarborgen”, aldus Emmanuel Arnaud, Executive Vice President Sales & Marketing.

Gefco’s visie is om logistieke oplossingen te bieden die verwachtingen overtreffen, en gelijktijdig volledige zichtbaarheid in de gehele productieketen behoudt. Door jaren van ervaring als wereldwijde logstieke dienstverlener voor bedrijven, heeft Gefco de expertise die nodig is om de verschillende uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag mee te maken krijgen te identificeren en aanpakken. Gefco werkt al meer dan 60 jaar met toonaangevende bedrijven in diverse industriële markten, en heeft daardoor de ervaren professionals, het wereldwijde network, en beproefde processen in plaats om kwaliteit in zijn aanbod te garanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer