Nieuwe Efficio3 boordcomputer bij Rietveld • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Efficio3 boordcomputer bij Rietveld

ICT-dienstverlener Rietveld had op dag 1 van Transport Compleet al niet over belangstelling te klagen. Maar ja, de nieuwe Efficio3 boordcomputer debuteert dan ook in Hardenberg!

De nieuwe boordcomputer was nog niet eerder te zien dus hier is sprake van een heuse wereldprimeur. De Efficio3 heeft grotendeels dezelfde specificaties als de Efficio2. “Maar er zijn ook een paar belangrijke innovaties”, vertelt salesmanager Jos Tas. “Het grote verschil met de Efficio2 is dat de Efficio3 ook buiten de truckcabine bruikbaar is. De gebruiker kan er foto’s mee maken, een scan en er kan een handtekening mee worden gezet, bijvoorbeeld voor een proof-of-delivery. Om bijvoorbeeld foto’s direct naar het bedrijf te kunnen sturen is een SIM-kaart te plaatsen voor de noodzakelijke internetverbinding. De Efficio3 is ook wat groter van formaat dan de vorige versie, en hij is wat verstevigd tegen een keertje laten vallen. Deze functionaliteiten vergroten de functionaliteit van de Efficio3 fors tegen opzichte van zijn voorgangers”, aldus Tas.

Nieuw bij Rietveld is ook dat de EasyTrack applicatie is uitgebreid met een planmodule. Deze functie maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit EasyTrack volledige ritopdrachten aan te maken en te versturen naar de boordcomputer. Ook heeft de transporteur de mogelijkheid om de route handmatig aan te passen en hierdoor de rit zo efficiënt mogelijk in te delen. Tevens heeft de planner op het Planboard direct inzicht in de actuele status van een ritopdracht.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer