Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe general manager voor DieselTechnic Benelux

Onno Hannessen (46) is benoemd als de nieuwe General Manager van Diesel Technic Benelux. Hij volgt Arjo van Doorn op, die de functie van Executive Manager Sales & Customer Service gaat vervullen bij Diesel Technic Benelux. Met deze wijzigingen wil de leverancier van aftermarket onderdelen voor bedrijfswagens en trucks de samenwerking met de distributiepartners in België, Luxemburg en Nederland verder versterken.

In zijn functie als General Manager zal Onno Hannessen verantwoordelijk zijn voor de algehele bedrijfsvoering en resultaten van Diesel Technic in de Benelux. Arjo van Doorn zal de directe verantwoordelijkheid hebben voor Sales en Customer Service. “Het volledige team van Diesel Technic Benelux kijkt ernaar uit om de relatie met onze klanten verder te versterken en om samen verder te groeien”, zegt Hannessen over de wijzigingen in het management.

Onno Hannessen heeft meer dan 20 jaar ervaring in de commerciële voertuigsector in Nederland. Voordat hij bij Diesel Technic Benelux kwam, was Hannessen Manager Sales voor Volkswagen Bedrijfswagens bij Volkswagen-importeur Pon in Nederland. Daarvoor heeft hij diverse commerciële managementfuncties bekleed bij MAN Truck & Bus en DAF Trucks.

Het Sales en Customer Service team bij Diesel Technic Benelux biedt distributiepartners een uitgebreide dienstverlening, waaronder 24/7 bestelmogelijkheden via de Partner Portal, actieve sales en marketingondersteuning en leveringen op maat binnen 24 uur. Distributiepartners en hun klanten profiteren van een betrouwbaar toeleveringsketen en een optimale productbeschikbaarheid met een werkelijke One-Stop-Shopping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer