Nieuws

Nieuwe Kögels voor Stoel Kampen

Stoel Kampen kreeg afgelopen week twee nieuwe Kögel schuifzeiltrailers met een onderschuivende laadklep overhandigd door Kögel Trailers Benelux.

Stoel Kampen is al 129 jaar dienstverlener in de transportsector. De huidige hoofdactiviteit van onze onderneming is palletvervoer, machinevervoer, losgestort, maar ook het vervoer van medische apparatuur en bulktransport (silo-opleggers). Ook beschikt Stoel Transport over een ruim magazijn: ca. 7000 palletplaatsen en 1500m2 bulkopslag. Producten kunnen hier worden opgeslagen variërend van 1 dag tot meerdere maanden, in alle soorten en maten.

De keuze voor Kögel werd volgens de leverancier gemaakt op basis van stabilteit en kwaliteit en uiteraard de daarbij horende juiste prijsverhouding, eveneens belangrijk is de service en onderdelen ondersteuning welke gegeven kan worden vanuit  Truck & Trailer Groep Noordoost.

Kögel Trailers blijft continue de focus leggen op kwaliteits verbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord. Een uitblinkend proces van Kögel Trailers is de conservering d.m.v. Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staaldelen. Hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming afwezig. De oplegger werd geleverd met standaard versterkt chassis, liftas op voorste en achterste as, Dhollandia 2500 kg laaddklep, accu’s t.b.v. laadklep, 2 x 7 en 15 polige stekker aansluitingen. De zeilen en achterdeuren zijn door Kogel Trailers af fabriek voorzien van reclame in huisstijl van Stoel Kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven