Nieuwe Krone Cool Liner voor Bert Donker Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Krone Cool Liner voor Bert Donker Transport

Bert Donker Transport uit Surhuisterveen heeft afgelopen week een nieuwe Krone Cool Liner Duoplex Steel in ontvangst genomen.

Bert Donker Transport rijdt met hoogwaardige goederen veelal op Scandinavie. Met veel oog voor detail en veel technisch inzicht is de trailer praktisch samengesteld. Door onderweg op te letten wist eigenaar Bert Donker opties te kiezen die hem het werken met deze oplegger makkelijk gaan maken. Zo heeft hij bijvoorbeeld toetsen in de wand van de oplegger waarmee hij zijn trailer in de luchtvering van binnenuit kan naregelen tijdens het laden en lossen. Verder koos hij voor de sterkste binnenwand die Krone is zijn programma heeft, de Distriwand.

Verder heeft de oplegger een Doublestock uitrusting, goede verlichting, een hypermoderne Thermo King koelunit maar ook prachtige belettering en kleurkeuze.

Bert Donker: “ Samen met de mensen van Krone Nederland ben ik tot deze specificatie gekomen. Luisteren naar de klant en dat omzetten in het passende product, dat is wat ze daar kunnen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer