Nieuwe managing director Broekman Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe managing director Broekman Logistics

Willem Jan van Amersfoort wordt bij Broekman Logistics Managing Director Warehousing & Distribution. Eerder dit jaar is Van Amersfoort gestart bij Broekman Logistics en was hij operationeel verantwoordelijk voor alle warehouse locaties.

broekmanMet het vertrek van Jacques Kleinkramer heeft Van Amersfoort ook de commerciële verantwoordelijkheid van de business unit op zich genomen. “Broekman Logistics is een vooruitstrevende organisatie die continu opzoek is naar het aanbieden van supply chain totaaloplossingen. Met mijn logistieke kennis en ervaring geef ik graag invulling aan het verder optimaliseren van onze operationele processen en de uitbreiding van ons klanten portfolio. Groei, ambitie en de personal touch vind ik hierbij belangrijke speerpunten”, aldus Van Amersfoort.

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. De dienstverlening van Broekman kenmerkt zich door een global reach met een personal touch (www.broekmanlogistics.com).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer