Nieuwe Operations Director voor Broekman Logistics • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Operations Director voor Broekman Logistics

Afgelopen week  is Willem Jan van Amersfoort bij Broekman Logistics in dienst getreden als Operations Director. Hij zal in deze rol gaan rapporteren aan de Managing Director Warehousing & Distribution, Jacques Kleinkramer. Van Amersfoort is afkomstig van van Gansewinkel.

van amersfoort broekmanVolgens Jacques Kleinkramer, Managing Director Warehousing & Distribution: “Door onze constante groei, zowel autonoom als door middel van acquisities (onlangs werd D.M.I. nog overgenomen), hebben wij behoefte aan versterking van ons team. Willem Jan van Amersfoort (rechts op de foto) is met zijn kennis en ervaring een zeer welkome aanvulling.”

Broekman Logistics is meer dan 55 jaar geleden ontstaan in de Rotterdamse haven en uitgegroeid tot  een full-service logistiek dienstverlener met ca. 800 medewerkers en vestigingen in Nederland, China, India, Singapore, België, Polen en Tsjechië. Broekman is gespecialiseerd in Forwarding & Shipping, Warehousing & Distribution en Breakbulk Terminals. De dienstverlening van Broekman kenmerkt zich door een global reach met een personal touch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer