Nieuwe Scania truckrange in Gorinchem • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Scania truckrange in Gorinchem

Tot voor kort moest je naar Parijs of Zweden om de nieuwe Scania truckrange te zien, maar nu zijn de nieuwe R- en S-series ook gewoon in Gorinchem te zien. Er zijn maar liefst drie modellen bij Scania te vinden, voorzien van heuse beveiligers.

scania1Op de stand staan een R500 en een S500. Buiten, op het pleintje voor de ingang van de Evenementenhal, staat een S730. De nieuwe modellen zijn primeurs voor ons land dus de publieke aandacht is groot. Scania ondervangt al te grote drukte rondom de auto’s met een beveiliger. Die moet ervoor zorgen dat niet iedereen tegelijk de cabine in klimt en het standpersoneel rustig aan bezoekers de cabine kan laten zien.

Zit je eenmaal in de cabine, dan kun je zelf ervaren hoe de zitpositie van de chauffeur is verbeterd. Hij zit 65 mm meer naar voren en 20 mm meer naar links, wat het zicht naar buiten sterk verbetert. Natuurlijk is nog veel meer te melden over de nieuwe Scania, maar dat hebben we al eerder gedaan op scania2TTM.nl. Mooi is ook dat de Scania Crown Edition op de Scania stand staat. Die is nog steeds verkrijgbaar, maar vormt ook een mooi vergelijk met de nieuwe truckrange, door de Zweedse truckfabrikant Next Generation Scania genoemd.

Naast de trucks presenteert Scania op de stand in Gorinchem het brede dienstenpakket waarmee de professionele vervoerder optimaal ondersteund kan worden. Er wordt met name gefocust op het servicecontract met flexibele plannen. Hierbij wordt de traditionele onderhoudsinterval losgelaten en geeft de truck zelf aan wanneer en welk onderhoud nodig is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van connectivity waarbij de truck contact heeft met de Scania server en op basis het realistische gebruik onderhoud wordt gepland. Het voertuig krijgt altijd – en op tijd – het juiste onderhoud. Onnodige stilstand wordt zo nog verder teruggedrongen en daardoor levert het voertuig een nog grotere bijdrage aan de winstmarge van de transportondernemer.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer