Nieuwe Schwarzmüller kippers voor Buuron Transport • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Schwarzmüller kippers voor Buuron Transport

Nooteboom Trading heeft aan Buuron Transport uit Roosendaal drie nieuwe Schwarzmüller kippers geleverd.

Buuron Transport en Grondwerken is actief in het in opdracht aan- en afvoeren van grond en grondstoffen voor de aanleg van diverse infrastructuur. Daarnaast is het bedrijf ook werkzaam op het gebied van asfaltvervoer en het assisteren bij calamiteiten op de weg, zoals bij verkeersongevallen of gestrande vrachtwagens. Buuron levert ook nog  zand en handelt in wegenbouwmaterialen.

De directie van Buuron had al op de Bauma van 2016 kennisgemaakt met Schwarzmüller. Tijdens dit bezoek was men in de gelegenheid om alle merken goed met elkaar te vergelijken en Buuron was direct zeer gecharmeerd van de kwaliteit, sterkte en hoge kiep- en rijstabiliteit van de Schwarzmüller kipper. In Nederland werd in het voorjaar van 2017 snel contact gelegd met Nooteboom Trading, de nieuwe importeur van Schwarzmüller.

De 3-assige stalen kippers die nu zijn aangeschaft zijn uitgevoerd met een bak die volledig uit Hardox bestaat en die in de fabriek in bedrijfskleur is gespoten. Ook zijn de kippers uitgevoerd met een 250 bar Hyva cilinder en 18 t schoteldruk. De kippers zijn nagenoeg identiek uitgevoerd, echter die voor opdrachtgever Sando Puinrecycling uit Breda, heeft als extra een hydraulische klep en is gespoten in de huiskleuren.

Aan Bas Rosenboom, verkoopadviseur voor Schwarzmüller,  de eer om de officiële overdracht te verzorgen aan de directie: Francois Buuron en Kees van Etten. V.l.n.r: Kees van Etten, Bas Rosenboom en Francois Buuron. De foto is gemaakt voor het pand van Nooteboom Trading in Zeewolde..

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer