Nieuwe versie IXSuite • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe versie IXSuite

IXOLUTION heeft een nieuwe versie uitgebracht van haar IXSuite oplossing voor synchromodaal transport. “Belangrijke uitbreidingen zijn de koppeling met ferry’s en de integratie met Trimbles boordcomputers en apps”, zegt Kornée Sterrenburg, CTO van IXOLUTION. Op het ITT-event belicht hij in een prestentatie het belang van boordcomputers in de synchromodale logistiek.

TTM2015_5_16_18_itt_ixolution_fotoVanuit de IXSuite is het voortaan mogelijk boekingen bij Cobelfret en binnenkort ook DFDS te plaatsen en updaten. Ook zijn statusupdates van deze ferrymaatschappijen automatisch in te lezen en te verwerken en worden de bijbehorende inkoopnota’s gematcht en verwerkt.

Nieuw is bovendien dat op het planbord in IXSuite de actuele rij- en rusttijden worden weergegeven die vanuit boordcomputers binnenkomen. “Ook is het planbord uitgebreid met slimme sommeringen en filters zodat er snel geswitcht kan worden tussen details en overzicht”, aldus Sterrenburg.

Een andere nieuwe ontwikkeling aan de IXSuite is een CRM-module voor het managen van leads, prospects en klanten. Sterrenburg: “Met deze module kan de transportgerelateerde verkoopafdeling worden aangestuurd en worden budgetten bewaakt.”

 

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer