Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe versie RoadRunner+

GreenCat heeft een nieuwe versie uitgebracht van RoadRunner+. Het TMS, dat inmiddels één van de langst bestaande oplossingen is op de Nederlandse transportmarkt, werd onder meer uitgebreid met een planscherm en extra managementinformatie.

“Vorig jaar, na het samengaan van Groeneveld IT en CatLogic, hadden veel RoadRunner-klanten vragen over de continuïteit van het TMS. De huidige implementaties bewijzen het tegendeel”, stelt Ruth Woudenberg, directeur van GreenCat. Nieuwe gebruikers van RoadRunner+ zijn Fritom Holding en Gpost, die beide afgelopen januari met het TMS van start zijn gegaan.
RoadRunner+ is nu volledig geïntegreerd met het VisualPlanner grafische planbord en de TOPIQ boordcomputer, beide eigen ontwikkelingen van GreenCat. “Deze combinatie geeft de planning direct zicht op de status van een rit”, licht Woudenberg toe. Daarnaast kan een transporteur met de nieuwe Information Builder in RoadRunner+ nu ook managementinformatie genereren op basis van zelf gedefinieerde key performance indicatoren.
Woudenberg noemt RoadRunner+ een stabiel TMS dat beperkt is aan te passen aan de veranderende behoeften van een transportbedrijf. Dankzij de modulaire opbouw is het geschikt voor zowel kleine als grotere transportondernemingen. “Alle bedrijfsprocessen, van orderadministratie tot facturatie, planning en wagenparkbeheer worden door het pakket gedekt”, aldus Woudenberg.
Voor grotere, internationaal opererende vervoerders levert GreenCat daarnaast ook Cat4 Roadhaulier, een TMS dat op Oracle is gebaseerd.

 

Auteur: Sandra Waenink

 

ttm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer