Nieuwe Volvo voor Van Noort • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Volvo voor Van Noort

Afgelopen vrijdag is op de hoofdvestiging van Van Noort Bedrijven in Waddinxveen een nieuwe verhuiswagen afgeleverd. Het voertuig, een Volvo FH, is de vervanger van zijn 16 jaar oude voorganger.

De keuze voor Volvo is mede gemaakt doordat af fabriek de mogelijkheid bestaat om 2 (extra) luchtgeveerde bijrijdersstoelen in de cabine te plaatsen. De verhuiswagen is rondom luchtgeveerd waardoor het comfort optimaal is voor mens en lading.

De Volvo wordt ingezet voor particuliere en bedrijfsverhuizingen maar ook voor het vervoer van kopieermachines. De laadbak die is opgebouwd door Zuidwijk Carrosserieën is voorzien van geïntegreerde  laadbakverwarming, wat een must is voor het transport van de kopieermachines en  overige IT apparatuur.

Net zoals bij zijn voorganger is er aan de achterzijde van de FH een laad- en loslift gemonteerd. Hiermee kunnen goederen eenvoudig, veilig en snel op een hoogte van maximale 6 meter worden afgeleverd. De laadbak wordt verlicht door middel van ledstrips en daarbij is de laadbak ook voorzien van radiospeakers. De tijd dat de radio hard aan kon staan in de cabine ligt ver achter ons. Aan beide zijden is de laadbak voorzien van 2 hoge zijdeuren en een wegklapbare trap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer