Nijhof-Wassink in zee met Emaus • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nijhof-Wassink in zee met Emaus

Om haar transportnetwerk van diervoederproducten verder te versterken is Nijhof-Wassink een samenwerking met Emaus Mesthandel en Transport aangegaan. Met de derde nieuwe samenwerking in een korte periode worden de ambities van Nijhof-Wassink verder vormgegeven. Door haar transportcapaciteit nog verder vergroten en 24/7 flexibiliteit en snelle en betrouwbare leveringen te blijven garanderen worden er ook in de nabije toekomst nieuwe samenwerkingen met vervoerders en klanten verwacht.

Gerrol Emaus (l)van Emaus Mesthandel en Transport  en Martin Schoemaker (r), General Manager Feed Logisitics Nijhof-Wassink

Martin Schoemaker,  General Manager Feed Logistics Nijhof-Wassink: “Emaus Mesthandel en Transport uit Haaksbergen is een bekende  transportonderneming in de agrarische markt. Met haar transport- en mesthandelactiviteiten in Noord en Oost-Nederland is ze een sterke regionale vervoerder die dicht bij haar klanten staat. Dit past zeer goed bij onze werkwijze en hoe we met onze klanten omgaan. Emaus breidt binnen afzienbare tijd haar vloot voor diervoedertransport met minimaal 5 combinaties uit. Deze nieuwe combinaties gaan onder de vlag en regie van de divisie Feed Logistics van Nijhof-Wassink rijden. Samen met onze nieuwe partners werkt onze Feed Logistics divisie er zo verder aan om zowel regionaal als internationaal uit te breiden. Nijhof-Wassink beschikt over een groot transportnetwerk voor mengvoeders en grondstoffen in Nederland alsmede in België, Duitsland, Hongarije, Polen en de grensgebieden daaromheen.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer