Ga naar hoofdinhoud

Noordendorp neemt transport Reinaerdt Deuren over

Noordendorp Transport uit Haaksbergen rijdt sinds begin deze maand voor Reinaerdt Deuren, afkomstig uit dezelfde plaats. Alle transport en logistieke activiteiten van Reinaerdt zijn uitbesteed aan Noordendorp. Dit betreft alle transporten en koeriersritten binnen de Benelux – Duitsland en Zwitserland.

Directeuren Michel Wentink van Noordendorp Transport (links) en Chris Hendriks van Reinaerdt Deuren zetten de benodigde krabbels.

Reinaerdt Deuren, onderdeel van het VolkerWessels concern, levert een compleet programma aan deuren en kozijnen. Bij de overname van de activiteiten zullen ook de medewerkers en het materieel worden overgenomen. Het materieel wordt voorzien van de nieuwe huisstijl van Reinaerdt Deuren. Door de intensieve samenwerking hebben zowel Noordendorp Transport als Reinaerdt Deuren een efficiëntie slag weten te bereiken.

Met deze overname zet Noordendorp Transport naar eigen zeggen weer een belangrijke stap in haar ambitie om “dè logistieke dienstverlener in de regio” te zijn. De overname van het transport van Reinaerdt is voor Noordendorp Transport een welkome aanvulling op de portefeuille. De logistiek dienstverlener raakte begin dit jaar zijn distributie-activiteiten voor Plus Supermarkten kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer