Ga naar hoofdinhoud

Noordendorp Transport neemt Harwig Transport over

Noordendorp Transport uit Haaksbergen blijft op het overnamepad. Met ingang van 3 april neemt het bedrijf van Michel Wentink de activiteiten over van het familiebedrijf Harwig Transport uit Nijverdal. Dat meldt Noordendorp op haar website.

Na ruim 35 jaar actief te zijn geweest in de transportsector heeft Harwig Transport besloten dat het tijd voor hen is om een ‘nieuwe weg’ in te slaan. Harwig Transport heeft zich altijd sterk gericht op nationaal en internationaal transport van bouwgerelateerde producten.

De activiteiten sluiten goed aan op de strategische speerpunten van Noordendorp Transport, waarbij Noordendorp Transport zich focust op nationale en internationale distributie van productie- en bouwgerelateerde producten, ADR-goederen alsmede warehousing en assemblage.

Naast alle activiteiten gaat ook het voltallige personeel en wagenpark van Harwig Transport bij de overname mee. Naar deze overname is zorgvuldig toegewerkt door beide partijen, zodat Noordendorp Transport vanuit Haaksbergen eenzelfde service en kwaliteit kan blijven bieden.

Naast groot transport biedt Noordendorp Transport nationale en internationale koeriersdiensten & snel transporten aan. Dit doet zij vanuit de vestiging Zwolle, opererend onder de naam MIGRO Logistiek (dat Noordendorp in juli vorig jaar overnam) en vanuit Haaksbergen onder de naam BWH Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer