Ga naar hoofdinhoud

NRF lanceert webshop

NRF (Nederlandse Radiateuren Fabriek) start 2018 met de lancering van een compleet nieuw e-commerce platform. Het nieuwe platform kan worden gebruikt als online catalogus en als bestelplatform. De nieuwe SEO-geoptimaliseerde webshop is ontwikkeld in 10 talen en heeft een uiterst gebruiksvriendelijke navigatie-, zoek- en bestelstructuur.

Tijdens de ontwikkeling van het nieuwe online platform heeft NRF (i.s.m. IT-specialist NINtec) gezocht naar de meest efficiënte en effectieve manier om de juiste onderdelen te zoeken. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform met optimale navigatie- en bestelmogelijkheden.

De homepage van het nieuwe online platform toont de drie hoofdsegmenten waarin NRF actief is: Automotive, Industrie en Marine. Het Automotive gedeelte is onderverdeeld in diverse subcategorieën, zoals Auto, Truck & Bus en Landbouwmachines. Door deze duidelijke structuur kunnen NRF klanten navigeren binnen hun eigen specialisme. Tevens zijn er geavanceerde zoekopties: voertuiginformatie, zoeken op kenteken, zoeken op NRF productnummer of op OE-referentie.

De webshop heeft verder een uitgebreid zoekfilter om zoekresultaten te optimaliseren, gedetailleerde productinformatie, vergelijking van producten, real-time voorraadinformatie, een nieuwe garantie-/retourmodule en een responsive webdesign (voor weergave op mobiele apparaten).

NRF exporteert haar producten naar meer dan 80 landen wereldwijd. Om een wereldwijde dekking te creëren is het nieuwe online platform ontwikkeld in 10 verschillende talen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer