Ga naar hoofdinhoud

OHSAS 18001 voor Wim Bosman België

Wim Bosman België heeft de OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Management System) audit succesvol doorstaan en heeft dit certificaat behaald. Dit OHSAS 18001 certificaat onderstreept het belang dat Wim Bosman hecht aan gezondheid en veiligheid tijdens de verschillende logistieke en distributieactiviteiten.

wimbosmanNa een 5 dagen durende audit werd Wim Bosman België bekroond door certificatiebureau SGS met het OHSAS 18001 certificaat. Het certificaat werd uitgereikt voor het gezondheid- en veiligheidsmanagement systeem met betrekking tot alle logistieke- en distributieactiviteiten voor de verschillende vestigingen in België.

De auditors van SGS gaven aan dat het managementsysteem van Wim Bosman België goed gestructureerd is en dat de methodiek om alle relevante aspecten te behandelen met betrekking tot veiligheid en gezondheid op een duidelijk manier verloopt.

wimbosmangenkMet het ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu), SQAS (transport gevaarlijk goederen), HACCP (voedselveiligheid) en nu dus ook het OHSAS 18001 certificaat benadrukt Wim Bosman opnieuw dat het veel waarde hecht aan alle milieu- en veiligheidsaspecten tijdens de dagelijkse activiteiten. In een wereld waar milieubewustzijn en veiligheid belangrijke actuele onderwerpen zijn en steeds meer cruciaal worden voor producenten en vervoerders zal dit certificaat zonder enig twijfel een positieve impact hebben op huidige en toekomstige samenwerkingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer