Onderzoek naar efficiency magazijnen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Onderzoek naar efficiency magazijnen

In samenwerking met TLN en de Erasmus Universiteit Rotterdam (Christian Kaps en prof. René de Koster) is Evofenedex een onderzoek gestart om na te gaan wat het effect is van technologische ontwikkelingen op de efficiëntie van magazijnen. Om dit onderzoek uit te voeren vragen zij (intra)logistiek managers om een vragenlijst per magazijn in te vullen. Doet u ook mee?

Als dank sturen de onderzoekers de deelnemers een gepersonaliseerd resultaat van hun studie, waarin zij de operationele efficiëntie van ieder individueel magazijn vergelijken en ranken ten opzichte van de volledige set van deelnemende magazijnen. Verder bieden zij de deelnemers een gedetailleerde analyse hoe hun magazijn presteert ten opzichte van concurrerende magazijnen afkomstig uit hun bedrijfstak. De scores worden berekend op basis van de data die de deelnemers versturen plus de analyse van individuele inputs en outputs (bijvoorbeeld: aantal mensen, order lines etc.). Klik hier om een indruk te krijgen van de feedback.

Om te helpen met deze studie, dient de enquête uiterlijk 17 maart ingevuld te worden. Het invullen neemt naar schatting 10 tot 15 minuten in beslag. De enquête dient ingevuld te worden door de (assistent) logistiek manager van het betreffende magazijn. De vragenlijst legt zich toe op de operationele veranderingen die het desbetreffende magazijn onderging gedurende de afgelopen 5 jaren.

Elke magazijnlocatie mag separaat deelnemen, ook als een organisatie meerdere magazijnlocaties heeft.

Klik hier om mee te doen aan het onderzoek.

Voor meer vragen of informatie: Christian.Kaps@student.eur.nl.

Bron: Logistiek Totaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer