fbpx Ga naar hoofdinhoud

Online supermarkt Picnic breidt uit naar Duitsland

Online supermarkt Picnic breidt haar activiteiten uit naar Duitsland. Enkele maanden geleden was er een pilot in de regio Düsseldorf. Die was zó succesvol dat besloten is over vier weken te starten met de bezorging aan alle inwoners in het pilotgebied. Net als in Nederland zal Picnic daarna stad voor stad verder uitbreiden. Dat meldt vakblad Distrifood.

Picnic gaat eerst van start in Kaarst, Neuss, Meerbusch en het Düsseldorfse stadsdeel Oberkassel.Daarna zal de verdere uitbreiding plaatsvinden, om te beginnen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Ook in Duitsland worden de door Picnic ontwikkelde compacte elektrische wagentjes gebruikt om de boodschappen op een duurzame manier te bezorgen.

De uitbreiding naar Duitsland is de eerste stap naar internationalisering van het Picnic-concept. Eerder meldden zich al veel internationale partijen met interesse voor samenwerking. “Duitsland is voor ons een geweldige kans en we kijken ernaar uit om ook Duitse huishoudens blij te maken met onze service”, aldus mede-oprichter van Picnic Michiel Muller. “De resultaten uit de pilot zijn veelbelovend en we hebben een volledig Duitse infrastructuur opgezet die de vraag aankan.”

Bron: Distrifood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer