Ga naar hoofdinhoud

Ook Harteminks transportbedrijf goedgekeurd door ILT

De Hartemink Groep heeft haar handhavingsconvenant met de de Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T) verlengd voor de maximale termijn van 5 jaar. Nieuw is dat het is uitgebreid met het Harteminks transport- en koeriersbedrijf ‘Koeriers Service Oost’. Het bedrijf is zo enthousiast dat het alle voertuigen voortaan uitrust met een tachograaf.

Volgens Hartemink is Koeriers Service Oost het eerste bedrijf in haar branche dat valt onder het handhavingsconvenant met ILT. Koeriers Service Oost, gevestigd in Doetinchem en Eibergen,  richt zich op pakket- en palletdistributie, koeriersdiensten & op- en overslag.

De Hartemink groep bestaat uit de divisies Verkeersopleidingen, Touringcarbedrijf, Automatiseringen en Koeriers Service Oost en is vanzelfsprekend erg tevreden met dit behaalde resultaat.

Het verzwaarde én uitgebreide Handhavingsconvenant werd op 23 maart door vertegenwoordigers van de Inspectie Leefomgeving en Transport overhandigd in het hoofdkantoor in Eibergen Door het ondertekenen van het convenant zet Koeriers Service Oost een grote stap voorwaarts in het aantonen van de kwaliteit in haar dienstverlening. Het Handhavingsconvenant geeft zekerheid over hoe solide, betrouwbaar, en duurzaam er wordt omgegaan met de wet- en regelgeving en de arbeidsomstandigheden binnen de onderneming.

De Hartemink Groep heeft besloten om naast alle touringcars ook de voertuigen van Koeriers Service Oost uit te rusten met een digitale tachograaf. Niet omdat dit een wettelijke verplichting is, maar om vooraan te lopen in de innovatieve ontwikkelingen binnen de transportsector.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer