Open huis bij Nachon • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Open huis bij Nachon

Na de verhuizing naar Planetenveld 35 in Zeewolde houdt Nachon open huis op donderdag 6 maart a.s.

Transporteurs en logistiek dienstverleners kunnen van 16.00 tot 21.00 uur een kijkje nemen bij de leverancier van Nachon TMS en het Nachon Mobile fleetmanagementsysteem. Nachon verzoekt geïnteresseerden zich vooraf aan te melden (voor 14 februari a.s.) via openhuis@nachon.nl.

 
Een nieuwe ontwikkeling aan Nachon TMS is de ‘Online Conversion Tool’, een aanvulling op de Online Order Entrymodule. “Als verladers transportorders kunnen genereren vanuit hun eigen backofficesysteem, hoeven ze deze niet meer handmatig in te voeren in de Online Order Entrymodule”, vertelt Arjan Kruse van Nachon. “De Online Conversion Tool zorgt ervoor dat de orderbestanden direct worden geupload. Daarna kan de verlader de status van zijn orders via internet volgen, vrachtdocumenten afdrukken en eventueel palletlabels printen.”
 
Veel belangstelling is er nog steeds voor Nachon Compact, geeft Kruse aan. Afgelopen maand gingen Eijfferts Int. Transport Service uit Heerlen en BMT Koeriers in Leidschendam van start met dit TMS-systeem speciaal voor kleinere transportondernemingen.

 

Auteur: Sandra Waenink

 

ttm.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer