Optimale temperaturen bij RTR • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Optimale temperaturen bij RTR

Al meer dan 30 jaar is Refrigerated Trailer Rentals (RTR) gespecialiseerd in de verhuur van geconditioneerde opleggers. Met vestigingen in Barendrecht en Antwerpen bestaat de totale verhuurvloot uit meer dan 500 jonge trailers. Op Transport Compleet concentreert RTR zich op de optimale temperatuur.

Wie aan koel- en vriestransport denkt, denkt aan het vervoer van bederfelijke waar als vlees, groenten en fruit, bloemen en planten. Maar ook zaken als medicijnen en grondstoffen voor de verfindustrie moeten gekoeld – of in sommige gevallen verwarmd – worden vervoerd. RTR heeft zich gespecialiseerd in deze specifieke vervoerstak, en beschikt over een verhuurvloot van meer dan 500 trailers die onderling behoorlijk kunnen verschillen. Een trailer met palletkist, laadklep of extra zijdeur? Gescheiden compartimenten voor droge, gekoelde en bevroren lading? Een laadvloer met rollenbanen om het in- en uitladen te vergemakkelijken? RTR heeft het in de aanbieding.
Tijdens de Transport Compleet te Gorinchem wil RTR dit jaar extra aandacht vestigen op bereikbaarheid en de optimale temperaturen. Denk hierbij aan Track & Trace. Hiermee kan de transporteur  volgen waar de trailer zich bevindt en wat de temperaturen in de trailer zijn. RTR staat, compleet met beursoplegger, op stand 286.

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer