Optimalisatie uit de cloud • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Optimalisatie uit de cloud

Met ORTEC Cloud Services voor Vehicle Routing biedt ORTEC nu ook route-optimalisatie vanuit de cloud.

TTM2015_5_16_18_itt_ortec_foto“Via het cloudplatform Microsoft Azure heeft de gebruiker direct toegang tot de route-optimalisatie”, vertelt Theodoor Thorn, director logistics bij ORTEC. Als voordelen van route-optimalisatie in de cloud noemt hij dat gebruikers niet hoeven te investeren in extra hardware en licenties, maar betalen voor het gebruik van de cloudoplossing.“Onze Cloud Services zijn eenvoudig te integreren met de backofficesoftware en snel schaalbaar als het aantal gebruikers toe- of afneemt. Bovendien is de software altijd actueel.”

Daarnaast voerde ORTEC in ritplanningssysteem ORTEC Routing & Dispatch diverse verbeteringen en vernieuwingen door. Zo is de optimizer verbeterd en is de ondersteuning voor de rij- en rustwetgeving, tolsystemen en mobiele communicatie verder uitgebreid.

ORTEC laat op het ITT-event ook haar Workforce Scheduling oplossing zien. Deze richt zich op een goede spreiding van de werklast over chauffeurs en medewerkers in het warehouse. “In het kader van de regelgeving voor rij- en rusttijden is het relevant de uren van chauffeurs te balanceren”, zegt Thorn. ORTEC Workforce Scheduling creëert diensten door rekening te houden met beschikbaarheid, skills en geplande en gerealiseerde uren.

 

 

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer