Ga naar hoofdinhoud

Opwarmen voor Transport Compleet

Met het voorjaar in zicht is het tijd voor Transport Compleet Hardenberg. De vakbeurs vindt plaats over een maand, op 21, 22 en 23 maart 2017 in Evenementenhal Hardenberg. De grote truckmerken zijn weer aanwezig, net als de trailerbouwers Schmitz en Krone.

Verder maakt de beursorganisatie bekend dat Hiab, Hyva Nederland en Palfinger Nederland weer op de beursvloer aanwezig zijn. Deze bedrijven richten zich op kranen en grijparmen. Daarnaast beoogt de organisatie een bedrijfswagenplein op te zetten waar lichte bedrijfswagens centraal staan.

Al jaren brengt Transport Compleet Hardenberg de transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Dit jaar trekt de organisatie ook de banden met opleidingen weer aan, zodat werkgevers in contact raken met de werknemer van morgen. Verder is er op Transport Compleet Hardenberg een vacatureplein voor bedrijven die op zoek zijn naar medewerkers. Tot slot wordt er aandacht besteed aan kennis overdracht door middel van kennissessies. Onder meer TLN en ING verzorgen bijeenkomsten over actuele ontwikkelingen in de branche zoals het Truckkartel.

TTM.nl zal traditioneel op Transport Compleet aanwezig zijn om verslag te doen van de beurs. In de komende week verschijnende editie van TTM.nl magazine staat een uitgebreide voorbeschouwing.

Transport Compleet Hardenberg is op 21, 22 en 23 maart 2017 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerde kunnen gratis entreekaarten aanvragen. Meer informatie & tickets: http://www.evenementenhal.nl/transport-hardenberg2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer