Ga naar hoofdinhoud

Otten: tien Renaults T

Otten Transport uit het Drentse Hoogeveen heeft onlangs tien Renault Trucks T met 460 pk aangeschaft. De trekkers worden ingezet voor het vervoer van stukgoed binnen de Benelux en Duitsland. Vooral de goede relatie met de dealer was voor Otten Transport reden voor Renault-trucks te kiezen. Renault Trucks-dealer Nijwa leverde de voertuigen.

Links: Rudi Otten (directeur Otten Transport), rechts: Gerwin de Wit (directeur Renault Trucks-dealer Nijwa regio Groningen/Hoogeveen).
Links: Rudi Otten (directeur Otten Transport), rechts: Gerwin de Wit (directeur Renault Trucks-dealer Nijwa regio Groningen/Hoogeveen).

Van de tien aangeschafte Renault Trucks T voor Otten Transport zijn inmiddels vijf trucks geleverd. De overige vijf volgen in september. Het betreft vooral uitbreiding van de vloot en deels vervanging van andere merken.

De trucks beschikken over 460 pk en zijn voorzien van Pack Fuel ECO. Het Pack Fuel ECO bestaat uit essentiële technologische opties om brandstofbesparingen te realiseren. Tevens hebben de voertuigen Optifleet. Een oplossing voor wagenparkbeheer die communicatie met de voertuigen en real time gegevensuitwisseling met de bedrijfslocatie mogelijk maakt.

Rudi Otten, directeur Otten Transport is zeer positief over de nieuwe Renault-trucks: “Wij zijn erg te spreken over de Renault Trucks T. Het is een comfortabele truck die alles heeft. Niet alleen ziet hij er prima uit, hij rijdt ook nog eens prettig en bovendien zuinig.”

Daarnaast is de goede relatie met Renault Trucks-dealer Nijwa een van de redenen geweest voor Otten Transport om voor de Renault Trucks T te kiezen. “Wij hebben een uitstekende vertrouwensrelatie met Nijwa. Zij hebben net als wij een handen-uit-de-mouwen aanpak en zijn nooit te beroerd om net dat beetje extra te doen. Zij werken met korte lijnen en hebben een persoonlijke en klantgerichte benadering. Dat is voor ons belangrijk. En uiteraard hebben ze een gedegen kennis van de actuele transportmarkt”, verklaart Rudi Otten.

Otten transportFamiliebedrijf Otten Transport werd ruim honderd jaar geleden opgericht voor transport en opslag van diverse goederen en levensmiddelen. Afnemers bevinden zich vooral binnen de Benelux en Duitsland. Daarnaast worden technisch hoogwaardige machinedelen bestemd voor de luchtvaart en bouwmaterialen als kozijnen en aan- en afvoerleidingen door heel Europa getransporteerd. Het wagenpark bestaat uit meer dan 60 trekkers en een groot aantal opleggers. Naast deze transport en logistieke activiteiten verzorgt het bedrijf op diverse locaties de opslag en verlading van droge voedingsmiddelengrondstoffen en verschillende om- en overpak werkzaamheden.

Links: Rudi Otten (directeur Otten Transport), rechts: Gerwin de Wit (directeur Renault Trucks-dealer Nijwa regio Groningen/Hoogeveen).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer