Nieuws

Paarse bezorgdienst nu door heel NL

Logistiek dienstverlener Amacom (The Amazing Company) breidt haar bezorgdienst uit naar landelijk niveau. Daardoor worden pakketjes met de eigen bezorgdienst binnen 24 uur door heel Nederland bezorgd. Amacom kiest er bewust voor om een groot deel van het transport in eigen hand te houden.

In 2013 werd de Flash Delivery dienst opgestart om spoedbestellingen alsnog op tijd bij de klant te krijgen. Puur service gericht dus. Al snel bleek dat klanten en leveranciers de paarse bezorgdienst erg op prijs stelden en in 2017 beschikt Amacom over een hele vloot eigen bakwagens met enthousiaste chauffeurs. Zij rijden zes dagen per week door heel Nederland, België en Duitsland voornamelijk om winkelleveringen en verzendingen met special care op tijd bij de klant te krijgen . Voor de pakketleveringen vertrouwt Amacom nog steeds op haar gewaardeerde partners DHL en PostNL.

Amacom is leverancier van alle grote merken consumentenelektronica in wit- en bruingoed. Amacom verzorgt zowel de inkoop, verkoop alsmede distributie ten behoeve van meer dan 2.000 (web)winkels in de Benelux. Klanten behoren tot de top van e-tail- en retailkanalen. Zij hebben, dankzij Quecom, 24/7 toegang tot een kernassortiment met duizenden artikelen, gevormd door meer dan honderd (A-)merken.

Onder het motto ‘ons magazijn is uw magazijn’ biedt Amacom (r)e-tailers totale ontzorging aan. Fulfilment van A tot Z, of een klant de bestelling nu wil laten leveren aan zijn (web)winkel óf direct aan het adres van de eindgebruiker, alles is mogelijk. Daarnaast kan de klant haar bestelling laten verpakken in haar eigen omdoos met daarbij een pakbon en factuur voorzien van het bedrijfslogo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven