Ga naar hoofdinhoud

Pacton schuifzeiloplegger voor Müller Fresh Food Logistics

Onlangs heeft Müller Fresh Food Logistics een 3-assige schuifzeilen oplegger met 2 stuurassen in gebruik genomen. De oplegger is voorzien van 3 stuks 11-tons SAF-assen met trommelremmen en 435/50 Goodyear banden, hierdoor heeft de oplegger een GVW van 45.000 kg.

Pacton Muller Fresh Food schuifzeilopleggerBij de nieuwe Pacton schuifzeiloplegger zijn as 1 en as 3 beide gemonteerd op een schamel en worden middels stangen vanaf de koppeling gestuurd. De twee gestuurde assen zorgen voor verminderde bandenslijtage en een goed volgende oplegger. Door te kiezen voor een relatief korte wielbasis valt er met een standaard 2-assige trekker toch een goede gewichtsverdeling te verkrijgen, bij een hoog nuttig laadvermogen. De heavy duty Pacton schuifzeilen opbouw is voorzien van een vast aluminium dak voor een hoge insteek en voor extra stabiliteit in de opbouw. In de v-groef randprofielen zijn aan weerszijden 19 stuks 2-tons TUV gecertificeerde bindogen aangebracht. Om roestvorming uit te sluiten is het gehele chassis geschoopeerd. De te smeren delen worden automatisch gesmeerd door middel van een Groeneveld centrale vetsmering.

Müller Fresh Food Logistics is gespecialiseerd in warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Het bedrijf beschikt over een groot eigen wagenpark, een eigen warehouse en een groot eigen servicenetwerk(ETTC).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer