Ga naar hoofdinhoud

Patricia de Wilde General Manager Netwerk Benelux

Samenwerkingsverband Netwek Benelux heeft met ingang van 1 oktober een nieuwe General Manager in de persoon van Patricia de Wilde. Dertien transportbedrijven met locaties in Nederland en België vormen dit toonaangevende stukgoednetwerk in de BeNeLux.  Samen staan zij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid en streven naar continuering van deze waarden naar de toekomst.

Patricia de Wilde komt uit een echte vervoerdersfamilie. In 1997 startte zij haar eigen adviesbureau Qtrans. Vanaf het eerste begin als ondernemer heeft Patricia de Wilde bewezen een stabiele partner te zijn voor klanten. Klanten waarderen dat ze zeer benaderbaar is en haar coachende stijl. Ze adviseert op het gebied van kwaliteitsmanagement en interim-management. Dat laatste onder andere bij Bovag,  STIBA en Truck van de Toekomst (RWS). De afgelopen jaren was zij naast haar werkzaamheden voor Qtrans, ook beleidsadviseur en manager vervoer bij Evofenedex. Haar motto: “Werkelijk resultaten bereiken met mijn werkzaamheden. Daarbij werk ik aan een goede balans tussen de directe belangen van het bedrijf (een goed verloop van de bedrijfsprocessen, gemotiveerde medewerkers en een goed bedrijfsresultaat) en de verwachtingen en eisen van de opdrachtgever en de markt waarin het zijn activiteiten uitvoert.”

De Wilde: “In de nieuwe functie van General Manager bij Netwerk Benelux komt een aantal voor mij belangrijke zaken nu samen. Ik kijk er erg naar uit om mijn kennis van de markt, hands on bezig zijn, zaken praktisch en operationeel aanpakken en de omgang met partners en besturen te combineren in een functie.”

Het bestuur en de leden van Netwerk Benelux zijn verheugd met de komst van Patricia en kijken uit naar een mooie toekomst samen. Sinds de start van Netwerk Benelux in 2002 met vijf transportbedrijven is de samenwerking gegroeid naar dertien transportbedrijven in Nederland en België/Luxemburg. Het is voor de leden van Netwerk Benelux duidelijk dat samenwerking noodzakelijk is voor een snelle, betrouwbare en duurzame transportoplossingen. Met Patricia erbij wil Netwerk Benelux de samenwerking nog verder intensiveren en uitbreiden om daarmee de leidende positie in Nederland en België te behouden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer