Ga naar hoofdinhoud

Peter Appel ondertekent convenant met ILT

Het Keurmerk Transport & Logistiek is afgelopen vrijdag overhandigd aan Peter Appel Transport. Met de ondertekening van het Rijksconvenant ILT onderstreept het transportbedrijf dat ze verantwoordelijk is voor veilig en duurzaam transport. “Onze toekomst richt zich op het gebied van veiligheid, innovatie en logistiek. Dat kan niet als je de wet- en regelgeving niet borgt.”

paul-ridderhof-02-12-16-peter-appel-transport-rijksconvenant-iltPeter Appel ondertekende samen met Inspecteur Generaal ILT mr. Jan van den Bos het Rijksconvenant ILT. Met dit convenant bevestigt Peter Appel Transport aan de inspectie dat zij verantwoordelijk is voor een veilig en duurzaam transport en daarmee binnen haar onderneming de juiste naleving van wet- en regelgeving borgt.

Voorzitter TLN Arthur van Dijk heeft aan de Middenmeerse organisatie het Keurmerk Transport & Logistiek overhandigd. Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering.

Peter Appel Transport ontving onlangs de eerste Star voor het programma Lean & Green. Hiermee onderstreept het bedrijf dat zij haar maatschappelijke verantwoording op het gebied van milieu oppakt en in vijf jaar tijd de eerste 20 procent CO₂ heeft gereduceerd. Dit programma wordt in de komende jaren verder voortgezet.

Het bedrijf werkt ook aan eenvoud binnen haar eigen organisatie. Vanaf 2017 worden vijf BV’s – G. Vlug en Zoon BV, A. van der Meulen Transport BV, Peter Appel Transport Geldermalsen BV, Peter Appel Transport Waalwijk BV en Peter Appel Transport BV – samengevoegd onder de naam Peter Appel Transport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer