Picnic start bezorging in Amsterdam • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Picnic start bezorging in Amsterdam

Online supermarkt Picnic start met bezorging in Amsterdam. Wie binnenkort Picnic aan de deur wil hebben met boodschappen kan nu een app downloaden en zich inschrijven. Dat melden diverse media. Onlangs opende Picnic een nieuw distributiecentrum in Diemen.


Volgens Picnic wordt met nieuwe dc de capaciteit verdubbeld en kan het de wachtlijsten versneld aanpakken. Vanaf de eerste helft maart gaat Picnic nu bezorgen in Picnic begint in Watergraafsmeer, Rivierenbuurt, de Pijp en Bijlmermeer. In de loop van het jaar zal Picnic verder in de hoofdstad actief worden.

Mede-oprichter van Picnic Joris Beckers tegenover vakblad Distrifood: “Velen zeiden dat het onmogelijk was om Picnic in Amsterdam uit te rollen: te groot, te complex. Het heeft inderdaad wat tijd gekost om ook in de hoofdstad een goede infrastructuur en organisatie op te tuigen, maar we zijn er nu klaar voor.” Picnic gaat van start met ongeveer 15 wagentjes en 40 runners, de bezorgers.

De uitbreiding van de activiteiten in Amsterdam is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat eerder al van start ging in steden als Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Delft en Den Haag. Omdat de distributiecentra in Nijkerk en Utrecht maximaal benut worden, heeft het bedrijf onlangs een nieuw distributiecentrum geopend in Diemen. Hierdoor is er voldoende capaciteit om de klanten in Amsterdam efficiënt te bedienen.

Bron: Distrifood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer