Plomp met Knapen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Plomp met Knapen

Firma Plomp en Zonen heeft haar wagenpark onlangs uitgebreid met 12 schuifvloertrailers van Knapen Trailers. Plomp en Zonen is een van de meest toonaangevende houtverwerkingsbedrijven in Europa.

Plospan - Knapen TrailersRober Plomp, verantwoordelijk voor het wagenpark en logistiek, heeft in samenspraak met Koen Leenders van de firma Trailned een unieke trailerconfiguratie bepaald. Als officiële dealer van Trailned heeft  de speciaalbouwafdeling van Knapen Trailers deze klantspecifieke schuifvloertrailers mogen ontwikkelen en bouwen. Firma Plomp heeft voor Trailned gekozen vanwege haar specialisme in alles wat met losgestort transport te maken heeft. Door het zeer specifieke logistieke proces van Plomp is een klantspecifieke trailer een must. Deze trailers moeten zowel pallets als houtvezels in bulk kunnen vervoeren. De nieuwe klantspecifieke schuifvloertrailers van Knapen Trailers hebben onder meer  unieke aanpassingen voor het vol blazen van de trailer met houtsnippers vanaf de voor- of achterzijde, een speciale palletbak én een kooi-aap constructie voor het meenemen van een eigen meeneemheftruck. Plomp kiest hiermee voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij willen uniformiteit in het wagenpark om het maximale rendement te halen uit iedere rit.

De firma Plomp en Zonen is een van de meest toonaangevende houtverwerkingsbedrijven in Europa. Het bedrijf is opgericht in 1922 en sinds 1987 gevestigd in Waardenburg, centraal gelegen in Nederland aan de A2. Het productengamma richt zich specifiek op kwalitatief hoogwaardige bodembedekking voor paarden, veehouderij en kleine huisdieren. Daarnaast heeft Plomp en Zonen zich toegelegd op het produceren van milieuvriendelijke brandstof in de vorm van kwalitatief hoogwaardige houtpellets. Dit zowel onder de merknaam Plospan als onder diverse private labels. Het wagenpark bestaat uit ca. 600 containerbakken en trailers, waarvan 60 schuifvloeropleggers. Trailned is reeds jaren specialist op het gebied van losgestort transport. Ze gaan hierbij veel verder dan alleen standaard kippers en schuifvloeropleggers. Trailned kijkt altijd naar de behoefte van de klant. Pas daarna wordt er naar een voertuig gekeken. Als blijkt dat speciaal-bouw nodig is dan gaat Trailned dit niet uit de weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer