Post-Kogeko Logistics behaalt AEO-certificaat • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Post-Kogeko Logistics behaalt AEO-certificaat

Post-Kogeko Logistics in Maasdijk heeft onlangs het gecombineerde AEO-certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid in ontvangst genomen. Dankzij deze certificering, kan Post-Kogeko het vervoer in de keten volgens de douane- en veiligheidsvereisten uitvoeren in de gehele logistieke keten en draagt de logistieke dienstverlener bij aan een veilige en betrouwbare keten, tot en met het transport richting de klant.

Persbericht AEO post kogeko

Na uitvoerige audits door de Douane van de bedrijfssystemen en –procedures, solvabiliteit en veiligheid, heeft de douane geconstateerd dat Post-Kogeko een betrouwbare partner is. Het AEO (Authorised Economic Operator) certificaat wordt door de Douane uitgereikt aan bedrijven die hoge veiligheidsstandaarden naleven in hun dagelijkse contacten met internationale klanten. Het  gecombineerde AEO-certificaat Douanevereenvoudigingen en Veiligheid biedt Post-Kogeko een aantal voordelen. Denk hierbij aan een snellere afhandeling van internationale goedederenstromen. Dit door minder administratieve en fysieke controles en  wordt er wanneer de goederen nog onderweg zijn een vooraankondiging gegeven van controles en bij controles wordt aan Post-Kogeko voorrang verleend.

Op de foto v.l.n.r. Harald Lourens (Financieel Directeur Post-Kogeko), Richard van den Berg (Algemeen Directeur Post-Kogeko), Chris Beezemer (Commercieel Directeur Post-Kogeko), Patrick de Grave (QA-Manager Post-Kogeko),  Ruud van Dam (Douane Amsterdam) en Elise Vinkenborg (Douane Amsterdam). Post-Kogeko Logistics verzorgt de logistiek voor onder andere Albert Heijn, Bakkersland, Délifrance, Plus Retail, Sligro Food Group en DailyFresh Logistics.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer