Ga naar hoofdinhoud

Post-Kogeko stoot werkplaatsactiviteiten af

Post-Kogeko draagt haar werkplaatsactiviteiten over aan Toscon (onderdeel van TIP Trailer Services). Het is voor Post-Kogeko een strategische keuze om de focus te leggen op de kernactiviteiten.

“Gebaseerd op een decennialange samenwerking tussen Post-Kogeko en TIP was Toscon een van de partijen die we hebben uitgenodigd om tot een passende oplossing te komen voor Post-Kogeko”, aldus Dirk Post, algemeen directeur van Post-Kogeko (rechts op de foto met Rogier Laan van TIP). ”Gedurende het hele proces van onderhandeling heeft de professionele en deskundige opstelling van Toscon inzake de upgrade van de werkplaats met een smeerput en remmentestbank ons veel vertrouwen gegeven. Bovendien zijn we er van verzekerd dat het onderhoud aan onze truck- en trailervloot (met name koel/vries trailers en chassis) door een in reparatie en onderhoud gespecialiseerde partner wordt uitgevoerd.”

“De aanwezigheid van Toscon als onafhankelijke werkplaats op het Bedrijventerrein Coldenhove Zuid in Maasdijk garandeert verder de optimale locatie voor het onderhoud aan onze vloot. Een ander belangrijk argument in de keuze voor Toscon was een integrale oplossing voor ons materieel gestationeerd in onze andere standplaatsen Ridderkerk, Terneuzen, Pijnacker en Panningen. We zijn er van overtuigd dat deze samenwerking zowel een efficiënte bedrijfsvoering als de kwaliteit van het onderhoud voor de lange termijn zal waarborgen”, aldus Post.

Rogier Laan, algemeen directeur Benelux bij TIP Trailer Services, toont zich verheugd over de overname van de werkzaamheden door Toscon: “De samenwerking met Post-Kogeko is al vele jaren bijzonder goed en wordt hiermee alleen maar intensiever. Toscon streeft er naar om in Nederland en België te bouwen aan een zo sterk mogelijk netwerk, zodat logistieke dienstverlenders altijd een werkplaats voor service, onderhoud en voor keuringen in hun omgeving hebben. Met deze vestiging in het Westland breidt Toscon het aantal werkplaatsen in Nederland uit naar zestien. Het Westland was voor ons een locatie waar wij graag wilden uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn”, aldus Rogier Laan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer