Ga naar hoofdinhoud

PostNL neemt JP Haarlem Delivery over

PostNL neemt JP Haarlem Delivery over, een full service dienstverlener op het gebied van bezorging en montage van meubels. Als logistiek e-commerce bedrijf biedt PostNL steeds meer diensten die verder gaan dan bezorging alleen, zoals het aansluiten, installeren en inbouwen van huishoudelijke apparatuur en consumenten elektronica. Door de overname van JP Haarlem Delivery biedt PostNL nu ook hoogwaardige dienstverlening in het bezorgen en monteren van meubels bij consumenten thuis.

PostNL biedt naast het bezorgen van post en pakketten ook bezorg- en installatieservice voor grote en zware consumenten artikelen. De gespecialiseerde bezorgers van PostNL Extra@Home verzorgen ‘over de drempel’ service met het plaatsen en aansluiten van wasmachines, het in elkaar zetten van tuinsets en het inbouwen van keukenapparatuur. Met de overname van JP Haarlem Delivery voegt PostNL ook de montage van meubels toe aan zijn dienstverlening.

JP Haarlem Delivery is een logistiek dienstverlener die zich primair richt op de bezorging en montage van meubels in de Benelux. Het bedrijf bedient veel meubelwinkels in het midden- en hoog segment. Namens hen bezorgt en monteert JP Haarlem Delivery dagelijks meubels bij honderden consumenten thuis. JP Haarlem Delivery blijft als een ‘standalone’ bedrijf opereren onder de vlag van PostNL. Daarbij behoudt JP Haarlem Delivery zijn eigen netwerk, huidige management en personeel  met  de specifieke kennis en ervaring in de branche.

Paul Hoefsloot, oprichter en aanblijvend directeur: “Met de overname door PostNL koppelen we als JP Haarlem Delivery onze specifieke dienstverlening aan de sterke positie van PostNL op het gebied van e-commerce logistiek. Dit legt een stevig fundament om onze dienstverlening aan klanten verder te verbeteren en de keuzemogelijkheden voor de consument te verruimen.”

Gerrit Mastenbroek, Directeur Pakketten & Logistiek: “Bedrijven en Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een complete oplossing. Dit gaat verder dan het bezorgen van pakketten alleen. PostNL heeft de ambitie om de dienstverlening aan consumenten ‘over de drempel’ verder uit te breiden. JP Haarlem Delivery biedt hoogwaardige bezorg- en montagediensten voor meubels bij consumenten thuis. Met deze overname voegen we specialistische kennis en ervaring toe aan ons netwerk en leveren we een complete service in de ‘Home&Garden‘ markt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer