PostNL neemt PS Nachtdistributie over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

PostNL neemt PS Nachtdistributie over

PostNL neemt PS Nachtdistributie over, een topspeler in nachtdistributie in de Benelux. Deze overname past in de strategie van PostNL om het logistieke e-commerce bedrijf van de Benelux te zijn. PostNL breidt hiermee zijn bestaande netwerken verder uit en kan daarmee nog beter voldoen aan de wensen van klanten.

De overname van PS Nachtdistributie sluit aan bij de behoefte van verzenders en ontvangers die steeds meer flexibiliteit verwachten en steeds vaker kiezen voor bijvoorbeeld same day levering. “We kijken steeds naar kansen en ontwikkelingen op de pakkettenmarkt en blijven bouwen aan het versterken en uitbreiden van de netwerken van PostNL. Bezorging van pakketten in de nacht hoort daarbij, op die manier spelen we in op de drukte die we zien op wegen en in binnensteden gedurende de dag.  We zijn trots op deze overname, waardoor we een mooie aanvulling doen aan ons logistieke netwerk met een  nachtnetwerk. Door deze overname kan PostNL 24 uur per dag, 7 dagen in de week pakketten in de Benelux bezorgen”, aldus Gerrit Mastenbroek, Directeur Pakketten & logistiek.

PS Nachtdistributie heeft een fijnmazig distributie netwerk in de Benelux waar het voor verschillende klanten en sectoren pakketten gedurende de nacht aflevert. Met de overname wordt het moderne sorteercentrum van PS Nachtdistributie in Vianen toegevoegd aan het netwerk van PostNL.  Het netwerk blijft in zijn huidige vorm bestaan.

Met de uitbreiding van het distributienetwerk in de Benelux is het voor PostNL mogelijk om klanten nog beter te bedienen. Klanten die nu gedurende de dag en in de avond pakketten door PostNL laten bezorgen, kunnen dit vanaf nu ook in de nacht laten doen. De klanten van PS Nachtdistributie  kunnen door deze overname nu ook via één loket gebruik maken van alle logistieke oplossingen van PostNL.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer