Ga naar hoofdinhoud

Prins Transport ruilt oude Kögel in voor nieuwe

Kögel Benelux leverde onlangs de derde nieuwe schuifzeiltrailer aan Prins Transport Hasselt. De keuze voor Kögel werd onder meer gemaakt doordat het mogelijk is een gebruikte trailer in te ruilen.

Sinds een aantal maanden wordt er stevig gewerkt aan de opzet om inruil / gebruikte opleggers door Kögel Benelux zelf retour te nemen en te vermarkten. Hiervoor is een zelfstandige Nederlandse locatie in Zwolle opgezet om dit nog meer kracht en flexibiliteit te geven.

Kögel Trailers heeft naar eigen zeggen sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteitsverbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel belangrijk.

De Kögel oplegger voor Prins werd geleverd met standaard versterkt chassis, Alcoa Dura Bright velgen, liftas en voorzien van opvallende SUPREME reclame.

Prins Transport Hasselt is al meer dan 15 jaar dienstverlener in de transportsector. De hoofdactiviteit van onze onderneming is het transport van zeecontainers met daarnaast huif- en tautliner transporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer