PrintCMR ontwikkelt nieuwe koppelsoftware • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

PrintCMR ontwikkelt nieuwe koppelsoftware

PrintCMR, aanbieder van digitale vrachtbrieven, zal binnenkort PrintCMR-Middleware op de markt brengen. Dit is specifieke software, waarmee andere softwaresystemen via PrintCMR eenvoudig kunnen koppelen met het TMS Transfollow.

PrintCMR is ontstaan als onderdeel van het TMS porgramma, die oprichter Wim Lagerweij voor een goede relatie heeft gebouwd. Hij vertelt: “In samenwerking met Logistiek Concurrent (voorheen CMR Concurrent) zijn sindsdien 900 klanten gebruik gaan maken van PrintCMR, in binnen- en buitenland, kleine en grote bedrijven.
In 2016 is de ontwikkeling gestart met als doel om 100 procent TransFollow functionaliteit in PrintCMR te gaan realiseren. De samenwerking met Beurtvaartadres en TransFollow blijkt enorm sterk en op dit moment heeft PrintCMR de volledige functionaliteit in huis van TransFollow. PrintCMR wordt gebruikt als voorbeeld, om te tonen hoe TransFollow in de praktijk is toe te passen.” Op de beurs laat Lagerweij zien hoe de digtiale versie van de CMR vrachtbrief eruit ziet, en wat je ermee kan. “Via handige en duidelijke software wordt de brug geslagen tussen papier en digitaal. Naast het bedienen van eindgebruikers wordt ook advies geleverd aan softwareontwikkelaars.Zien is begrijpen en begrijpen is actie. De digitale CMR van TransFollow is klaar voor gebruik”, aldus Lagerweij.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer