Profile showt nieuwe versie Tymacon • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Profile showt nieuwe versie Tymacon

Met een nieuwe versie van Tymacon biedt Profile Tyrecenter nu óók aan fleetowners met één vestiging online inzage in de bandenstatus van hun volledige wagenpark. Het online bandenmanagementsysteem is daarnaast verrijkt met functies die het bandenmanagement nog transparanter maken. Kennismaken met het nieuwe Tymacon kan op Transport Compleet.

De nieuwe versie is gerealiseerd in samenwerking met klanten. René van Maasakkers, directeur van Profile Tyrecenter Truck: “Veel lokale fleetowners lieten weten dat ze bandenwisselingen en Fleetcheck-metingen ook 24/7 online beschikbaar wilden hebben. Met het nieuwe Tymacon kan dat.”

De nieuwe versie bevat ook een aantal extra features. Rapportages zijn bijvoorbeeld nog transparanter. Aan de hand van geüploade foto’s krijgt de klant een helder beeld bij de noodzaak van een specifieke reparatie. Via een 4G-datakaart worden Fleetcheck-metingen realtime doorgegeven aan de database van Tymacon. Volgens Van Maasakkers blijft het niet bij deze ontwikkelingen. “We werken continu aan verbetering en blijven onze klanten daar steeds bij betrekken.”

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer