Ga naar hoofdinhoud

Rabelink behoudt certificaten

Rabelink Logistics heeft zich weer voor een jaar verzekerd van drie belangrijke certificaten, die noodzakelijk zijn om te mogen werken met voedselgerelateerde producten: BRC Food, IFS Food en AIB International Food Safety. Voor alle drie normen zijn de doelstellingen behaald en werden goede resultaten bereikt.

Kennis Rabelink beavertail 3De audit voor BRC Food en IFS Food in de vestiging van Rabelink aan de Vlijtstraat in Doetinchem vond plaats in april. Bij beide certificaten handhaaft Rabelink zich op hoog niveau: in het geval van BRC is dit de classificering ‘Grade A’, bij IFS gaat het om ‘Higher level’. Daarmee is het doel van Rabelink behaald. De auditor was te spreken over de algemene voorzieningen en de orde en netheid binnen het warehouse en de productieruimte.

Medio mei (afgelopen dinsdag) volgde een onaangekondigde AIB-audit; ook hier werd voldaan aan de doelstelling van Rabelink en werd wederom een hogere score behaald dan het jaar ervoor. Nadat in 2015 de score 940 punten was (op een maximum van 1000) werd ditmaal een score van 950 behaald. De onderdelen op basis waarvan de beoordeling werd gedaan: Manier van werken en discipline, Onderhoud, Schoonmaak, Ongediertebestrijding en Werking Zorgsysteem.

Rabelink is een 3PL+ logistiek dienstverlener met een warehousecapaciteit van 50.000 m2 en ruim 70.000 palletplaatsen. In combinatie met 132 vrachtauto’s, 4 LZV’s, 185 trailers (waarvan 85 double en triple stock-opleggers) en 50 meeneemheftrucks is Rabelink uitgegroeid tot een gezonde en ondernemende organisatie. Het personeelsbestand is door de jaren heen gestegen, waardoor er momenteel aan meer dan 300 mensen een werkplek kan worden geboden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer