Ga naar hoofdinhoud

Rabelink breidt al weer uit

Rabelink Logistics uit Doetinchem breidt haar nieuwe vestiging op het A18 Bedrijvenpark anderhalf jaar na de ingebruikname al weer uit. Er wordt een nieuw parkeerterrein aangelegd op aangekochte grond van de gemeente Doetinchem. Dat meldt de Gelderlander.

Rabelink pandRabelink Logistics groeit hard. “We merken dat de economie aantrekt. Ons wagenpark was twee jaar geleden 110 trucks, nu 150”,  zegt directeur Alwin Schweckhorst van Rabelink Logistics. Ook is een grote klant van Rabelink overgenomen door een ander bedrijf. Rabelink mag nu het transport van beide bedrijven gaan uitvoeren.

Er is extra parkeerplaats nodig. Daarom koopt Rabelink nu 0,36 hectare aan grond van de gemeente Doetinchem. Die grond had het bedrijf al in optie genomen bij de bouw van het huidige bedrijfsterrein, dat in januari 2015 in gebruik werd genomen. De totale optie bedroeg een stuk grond van 1,5 hectare. Schweckhorst verwacht dat als de zaken goed blijven gaan Rabelink ook de rest van de grond binnen enkele jaren in gebruik zal nemen.

Rabelink neemt nieuwe LZV's in gebruikRabelink heeft naast de vestiging op het A18 Bedrijvenpark nog vier vestigingen, twee in Doetinchem, één in Heerenberg en één in Roemenië.

Bron: De Gelderlander

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer